Jef Brouwers

‘Ken jezelf’: daar begint het. Het motiveert en stimuleert je om verder te gaan. Om je potentieel ten volle te benutten. Zodat je betere resultaten boekt en een optimaal carrièrepad uitrolt. Als Performance Psychologist ben ik actief ik in de topsport en het bedrijfsleven. Jagen atleten, coaches, zakenmensen en hun leiders niet allemaal de beste […]

ticka team Jef Brouwers

‘Ken jezelf’: daar begint het. Het motiveert en stimuleert je om verder te gaan. Om je potentieel ten volle te benutten. Zodat je betere resultaten boekt en een optimaal carrièrepad uitrolt.

Als Performance Psychologist ben ik actief ik in de topsport en het bedrijfsleven. Jagen atleten, coaches, zakenmensen en hun leiders niet allemaal de beste resultaten na? Er is een duidelijke wisselwerking. In beide werelden gaat het over doelen stellen, focus houden, samenwerken met anderen en resultaten boeken. Maar ook over omgaan met tegenslagen, veranderingen en hoge verwachtingen van je stakeholders.

Wat me elke dag opnieuw motiveert? Jou en je team ondersteunen in je weg naar de top. Je levenskwaliteit en welzijn staan hierbij altijd voorop.