VOOR WIE?

Professioneel ontwikkelen: de sleutel tot succes

Heb je nood aan executive coaching of management coaching om professioneel verder te ontwikkelen? Zoek je een expert die je kan helpen in talent management, teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling of loopbaanbegeleiding?

TICkA is er voor jou.

Als bedrijfseigenaar, CEO, Corporate HR, manager of teamleider ben je ambitieus. Je scheert hoge toppen, werkt efficiënt, hebt een team getalenteerde medewerkers, boekt mooie resultaten.

Hoe zorg je ervoor dat deze positieve vibe aanhoudt? Dat je je medewerkers motiveert, je team floreert en de fijne bedrijfscultuur levendig blijft? Ook als er nieuwe uitdagingen je pad kruisen?

november five logo

“Over the past 10 years, our partnership with Ticka has been nothing short of amazing and can only be described as a true partnership. They’ve been our go-to for leadership development, energy management, and 1×1 coaching of our leadership and our team members.

What’s truly remarkable is their ability to provide science-based, tailored, and pragmatic solutions whenever we need them. In addition, we can count on them at any time of day – planned or not – not only as coaches but also as sparring partners for people matters and personal growth.

We’re grateful for this incredible partnership, which has enriched us in countless ways. Helping our team members and our leadership team become more skilled, confident, and empowered in their roles.”

Veronique Verhees, Talent manager, November Five

 

Voor high performers met ambitie

Met de TICkA groeitrajecten speel je hier pro-actief op in.

TICkA geeft je de nodige handvaten om de “high performers mindset” hoog te houden op het niveau van:

 • het individu: de CEO, de medewerker, de bedrijfsleider, de manager, de atleet
 • het team: managementteams, directieteams, C-level-teams, Raad van Bestuur, sportteams
 • de organisatie: het bedrijf, de sportfederatie, de club, de overheidsdienst

Voor pro-actieve werkers met een open blik

Kijk in de spiegel. En betrek ook je omgeving.

Topprestaties? Ze zijn het resultaat van je talenten, inzet en gedrag. Kijk in de spiegel: ken jezelf, ken elkaar, ken je omgeving. En leer hoe je mekaar versterkt en meezuigt in een opwaartse spiraal van succes.

We zoomen in op je EQ of emotionele intelligentie. Hoe ga je om met je emoties, hoe communiceer je met anderen, hoe interpreteer je de emoties van anderen? Hoe blijf je dicht bij jezelf? Hoe geef en ontvang je feed-back op een opbouwende manier?

ticka open blik

Leer. En tegelijk: durf buiten je comfortzone gaan.

Elke context vergt andere talenten, vaardigheden en gedragingen. En de omgeving waarin je werkt evolueert snel. Het is de kunst hier slim mee om te gaan.

En dan is het een extra troef om leergierig zijn. Als je gretig bent om te ontdekken en je nieuwe vaardigheden eigen te maken. En soms ook je gedrag aan te passen. Het is deze mindset waar TICkA op inzet. Jezelf blijven ontwikkelen: je plukt er snel de vruchten van.

Schitter. En blijf in balans met jezelf.

Als jij lekker in je vel zit, heeft dat een enorme impact op je omgeving. Als je collega’s en teamgenoten op diezelfde golf meesurfen, geeft dat gegarandeerd vonken in je team.

Daarom: werk pro-actief aan je professionele ontwikkeling en blijf mentaal fit.

 

Voor individuen, teams en organisaties

Samen zetten we in op een goede sfeer, een motiverende omgeving en een positieve spirit.

Naast kennis en kunde zijn dit de pijlers van groei en succes. Met een impact op lange termijn.

Groeien als persoon, als team, als leider en als organisatie? TICkA neemt je mee in een boeiend proces. Uniek en op maat.

Concreet?

Check onze cases

Groeien als individu, vanuit sterktes

Waar zit je passie, waarin ben je sterk, wat wil je bereiken, wat mis je daarvoor?

TICkA werkt een persoonlijk groeitraject uit. Je krijgt de nodige tools om verder open te bloeien. Je wordt mentaal sterker en veerkrachtiger.

Werken is altijd ook samenwerken met anderen. Zowel intern als extern. Het gaat in dat geval over relaties opbouwen met mensen en sociaal verbinden. Emotionele intelligentie is daarbij één van de belangrijke pijlers.

Teamontwikkeling. 1+1=3

Goed draaiende teams zijn een competitief voordeel. En dat op alle niveaus: van management teams tot de Raad van Bestuur.

We gaan voor topteams waar ieder zich 100% inzet voor een gemeenschappelijk doel. Waar het succes van de groep voorrang krijgt op het eigen ego. High performance teams? Dit zijn de ingrediënten:

 • een positieve sfeer van vertrouwen
 • nieuwe ideeën mogen en kunnen
 • het mag al eens botsen: er is ruimte voor conflict en discussie
 • er is een eerlijke communicatie, altijd met respect voor elkaar
 • kraakheldere doelstellingen waar iedereen achterstaat

Optimaal leiderschap: ook anderen doen groeien

Ook als bedrijfseigenaar, CEO, teamleader neem je je rol ter harte. TICkA begeleidt je hierin en is je klankbord. Beleef plezier aan je job, inspireer anderen en haal nog betere resultaten door

 • efficiënt te werken en goed om te gaan met je tijd
 • meer vrijheid te creëren in je job
 • meer ruimte te krijgen voor zaken die er echt toe doen
 • te groeien als persoon

Je organisatie, “futureproof”

TICkA begeleidt je als organisatie. Zodat je niet alleen vandaag, maar ook morgen op koers blijft met je bedrijf, federatie of club.

Met de juiste mensen op de bus, een positieve bedrijfscultuur en de neuzen in dezelfde richting ga je vooruit. De TICkA consultants begeleiden je hierin. Zodat je als organisatie klaar bent voor de toekomst en verder groeit. Van goed naar excellent.

Wil jij voortaan iedere dag starten met veel zelfvertrouwen, goesting en energie? Blijf professioneel onwikkelen en ga voor een TICkA groeitraject.

LET’S TALK

Naam
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
TICkA