WAAROM
We willen graag dat jij het verschil kan maken. We willen dat jij je resultaten kan opdrijven en daar de vruchten van kan plukken. We willen dat jij je doelen bereikt en nog veel meer. We willen dat individuen, teams en de gehele organisatie leren, ontwikkelen volgens hun eigen potentieel en keuze.
HOE
TICkA stelt steeds een procesmatige aanpak voor. Een op maat gemaakte, volgens de noden van de klant vormgegeven aanpak, daarvoor staat TICkA. Het is de TICkA way. Het is een aanpak die op lange termijn blijft werken en waar overdracht en follow up even belangrijke wegen zijn naar jouw resultaten. We gebruiken tools om onze aanpak te onderbouwen. Wetenschappelijk gefundeerde instrumenten ondersteunen ons in onze objectieve aanpak en observaties van gedrag en persoonlijkheid. Het gebruik van deze tools wordt geïntegreerd in onze procesmatige, op maat gemaakte aanpak om zo het individu, het team of de organisatie naar meer succes te begeleiden.
WAT
We werken met MENSEN. Zowel individuele sessies als groepssessies zullen de mensen en organisaties waarmee wij werken sterker maken en het gebruik van hun potentieel optimaliseren. Wij evolueren via het aanbrengen van modellen en concepten naar het zeer pragmatisch ondersteunen van de day to day job en resultaten. We werken steeds naar de vooraf gedefinieerde doelen en hanteren intervisies om steeds flexibel te kunnen bijsturen waar nodig. We starten een project graag met een Kick off. Aan het einde van een traject wanneer de overdracht en de follow up verzekerd is, is er ook een officieel Kick Out moment voor TICkA.

CONTACT OPNEMEN