Nice to meet you

Wij maken mensen en organisaties klaar voor de uitdagingen van vandaag en de toekomst. We begeleiden je toekomstige succes door je te helpen mensen voorop te stellen.
Bovendien staat TICkA voor een proces gestuurde en positieve benadering bij alles wat we doen. Door het installeren van de juiste mindset bereiken we uw volledige potentieel. We streven ernaar impact te hebben op het leven van mensen en meerwaarde te creëren zodat ze succesvol kunnen zijn in het behalen van zichtbare en duurzame resultaten voor zichzelf, hun teams en hun organisaties.
We bieden coaching en consultancy op maat en installeren een high-performance culture & excellence in learning. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en “To tick your talent”. We volgen onze passie. Uw succes is het onze!

``Wat een geweldige leerervaring: fris, open, erg interactief en enthousiast met veel kennis. TICkA creëert eye-openers, gebruikt oefeningen met een directe link naar praktische voorbeelden uit onze realiteit.``

ME

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. TICkA voorziet de spiegel om in te kijken weliswaar met wat assistentie. Een duidelijk beeld krijgen van je talenten en je potentieel helpt je groeien. Het inzetten van je talenten maakt ontwikkelingefficiënter en langduriger. Maar bovenal is het veel meer fun om via je talenten jezelf te ontwikkelen en resultaten te boeken.

US

Alleen werken is een rariteit geworden. In huidige ondernemingen worden co-creatie, teamwerk en ownership in teams erg gepromoot. Samenwerken met anderen is daarom zeer belangrijk in jouw ontwikkeling en die van anderen. Kennis van jezelf delen met anderen, en zeker ook kennis van anderen verwerven, is cruciaal. TICkA werkt samen met teams om op teamniveau de talenten duidelijk in de verf te zetten, van elkaar te leren en zo het potentieel van elk team te maximaliseren.

OTHERS

Leiderschap kan je leren. Zelfkennis en kennis van de teamleden helpt je als leider om op de juiste manier je team te leiden. Situationeel en op maat leiderschap zal je tijd besparen om efficiënt naar je dromen te werken en resultaten te boeken. Het helpt je medewerkers gemotiveerd te blijven om optimaal te presteren.

CULTURE

Een sterke bedrijfscultuur is van onschatbaar belang voor een organisatie. De cultuur is hoe je het echt doet, dagelijks en met zijn allen. Het is een gemeenschappelijke aanpak en werkwijze die de efficiëntie en effectiviteit van een organisatie ten goede komt, de motivatie doet stijgen en daarom een effect heeft op de resultaten van de organisatie. Het bewust zijn en /of wijzigen van deze cultuur op basis van de waarden van een organisatie is de taak van éénieder die werkzaam is in de organisatie. TICkA houdt ook hier de spiegel voor en bouwt in samenspraak de weg naar de nieuwe cultuur.

TOOLS

We gebruiken de bekendste en meest betrouwbare en wetenschappelijke hulpmiddelen op de markt om uw ontwikkeling te ondersteunen.

Samen met onze instrumenten stimuleren we ongeëvenaarde groei.

CONTACT OPNEMEN